Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei de miercuri, 13 martie 2019. Championship ne aduce profitul

Publicat

pe

Derby

West Brom trebuie să întrerupă o serie de trei etape fără victorie, Derby vrea să prindă play-off-ul, iar Norwich poate să revenină pe primul loc.

Biletul Zilei de miercuri, 13 martie 2019

West Brom este încă pe locul 4, spunem încă și din cauza rezultatelor obținute în ultima vreme, două înfrângeri și un rezultat de egalitate. West Brom are șanse mici de a se apropia de primele trei clasate și trebuie să se concentreze pe acest loc de baraj. Meciurile de acasă au fost corvoadă celor de la West Brom, șapte egaluri și patru înfrângeri în cele 18 etape disputate, plus 25 de goluri primite.

Biletul zilei fotbal 13 martie 2019

Swansea s-a îndepărtat de zona roșie a clasamentului, dar are o formă extrem de oscilantă. În ultimele patru deplasări disputate, Swansea a pierdut de fiecare dată. Derby este la granița play-off-ului, gazdele au 55 de puncte și vin după două rezultate pozitive. Derby a pierdut doar de trei ori în acest sezon pe propriul teren, și are un golaveraj total de 25-18.

Stoke este neînvinsă de cinci etape, dar patru dintre acestea au fost egaluri. Stoke are o serie de 11 partide fără victorie în deplasare. Norwich are o serie de patru victorii consecutive, iar acum are șansa de a urac pe primul loc și de a se îndepărta la două puncte de Leads. Hull este adversarul perfect pentru bilanțul lui Norwich, oaspeții vin după patru înfrângeri în deplasare. Hull este la jumătatea clasamentului și este lipsită total de grijile retrogradării, dar golaverajul total ne atrage atenția într-un mod deosebit (50-51), asta însemnând că nu cedează ușor, indiferent dacă pierde destul de des.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii