Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de miercuri, 4 mai 2016 | Pariem pe Simona Halep – CASTIGAT

Biletul zilei de miercuri, 4 mai 2016, este format din trei partide, doua din tenis si una din fotbal. Citeste in continuare argumentele noastre pentru cele trei pronosticuri alese. 

# Cuplul Kontinen/Peers se afla in fata celui de-al 21-lea meci la dublu din acest an, cei doi triumfand recent la turneul de la Munchen. De asemenea si-au adjudecat si turneul de la Brisbane. In schimb, Dolgopolov si Tomic joaca la dublu doar de dragul de a o face, ultima lor partida impreuna si, de altfel, singura datand din octombrie anul trecut.

# Simona Halep are de luat o revansa in fata elvetiencei Bacsinszky, in fata careia pierdea surprinzator pe finalul lunii martie la Miami. Aventura sportivei noastre la Madrid a inceput perfect, Simona invingandu-le rapid pe Doi si Knapp. De cealalta parte, Bacsinszky a stat cu trei ore in plus pe teren, dupa ce a trecut in maximum de seturi de Petkovic si Makarova.

# Al Ahly, liderul la zi din prima liga egipteana de fotbal, joaca pe terenul ultimei clasate, El Hedoud, echipa care a strans numai noua puncte in cele 25 de etape scurse pana acum. Al Ahly cauta sa obtina cat mai repede titlul de campioana, dorind sa razbune precedentul sezon, pe care l-a terminat in urma rivalei Zamalek. 

Sursă foto: news.asiaone.com

fortuna 150

BILETUL ZILEI DE MIERCURI, 04.05.2016
Halep – Bacsinszky 1 @ 1.48
Kontinen/Peers – Dolgopolov/Tomic 1 @ 1.30
El Hedoud – Al Ahly 2 @ 1.35
Cota finală: 2.60 la Fortuna


Incaseaza cel mai avantajos BONUS din Romania!

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrala si de Est, este online si în Romania (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienti sunt asteptati cu un BONUS de 50% pana la 150 RON, la cele mai bune conditii de rulare de pe piara pariurilor online din tara noastra.

Tot ce trebuie sa faci este sa rulezi suma depusa de cinci ori, la o cota minima de numai 1.50 si apoi primesti bonusul pe care il poti retrage oricand doresti. CLICK AICI pentru a beneficia de aceasta promotie. La Fortuna poti depune si retrage bani fara card bancar, din orice agentie, suma minima fiind de 10 lei.


betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate