Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de miercuri. Îți propunem o cotă de 2.18 – PIERDUT

Sursă foto: foxsports.com

betmag.ro îți propune pentru biletul zilei de miercuri o cotă de 2.18 formată din trei pronosticuri la meciuri din Spania și Scoția. Citește în continuare pentru a afla argumentele. 

Venirea lui Constantin Gâlcă a schimbat în bine lucrurile la Espanyol. Totuși, catalanii rămân o echipă modestă în deplasare, iar acum merg la Sevilla, acolo unde au suferit cinci înfrângeri la rând. Andaluzii par să fi trecut peste problemele din startul sezonului, între timp ajungând la șapte partide fără eșec în toate competițiile și doar un gol primit.

Celta Vigo și Bilbao sunt două dintre echipele spectaculoase din La Liga. De altfel, gazdele sunt depășite în ierarhia golurilor înscrise doar de „coloșii” Barcelona și Real Madrid, până acum punctând de 28 de ori în 16 runde. Exceptând jocul de la Granada, Bilbao a înscris în toate deplasările disputate în ultimele trei luni.

Dundee FC se află în afara play-off-ului din cauza unei apărări vulnerabile, care a încasat 35 de goluri în 20 de etape. În schimb, această echipă stă bine pe faza ofensivă, marcând 29 de goluri. Cu o singură excepție, în toate meciurile jucate de Dundee FC în actuala stagiune s-au marcat minimum două goluri.

BILETUL ZILEI DE MIERCURI, 30.12.2015
Sevilla – Espanyol 1 @ 1.42
Celta Vigo – Bilbao Peste 1,5 @ 1.30
Dundee FC – Celtic Peste 1,5 @ 1.18
Cota finală: 2.18 la Fortuna

Sursă foto: foxsports.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate