Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de miercuri. Profitul vine din fotbal – CÂȘTIGAT

Sursa foto: www.mcfc.co.uk

Biletul zilei de miercuri conţine trei partide, din Spania, Anglia şi România. Mai jos puteţi vedea câteva detalii care ne-au convins să le selectăm.

Primul duel de pe biletul zilei este Southampton – Liverpool, în sferturile de finală ale Cupei Ligii. „Cormoranii” sunt pe val, mai ales după venirea lui Jurgen Klopp, în timp ce „sfinţii” lui Gardoş nu trec prin cea mai bună formă, venind după două înfrângeri, cu City şi Stoke. Mai mult, în aceste dueluri au primit patru goluri şi şansele ca Liverpool să înscrie măcar o dată sunt destul de mari.

Al doilea meci din care sperăm să scoatem profit la biletul zilei de miercuri este Cadiz – Real Madrid, în Cupa Regelui. Galacticii vin după victoria cu Eibar, care a mai liniştit un pic atmosfera pe la club după umilinţa din El Clasico, iar acum au şansa de a face spectacol cu o echipă dintr-o ligă inferioară. Nu mizăm pe handicap, dar o victorie este foarte probabilă.

FC Botoşani – Petrolul este ultimul duel ales, unde moldovenii încearcă să mai strângă câteva puncte înainte de play-out, care îi vor ajuta să aibă şanse la salvarea de la retrogradare. Deşi au ajuns la cinci meciuri fără victorie, suntem de părere că jucătorii celor de la Botoşani vor sparge gheaţa în acest meci, cu o echipă a Petrolului pe ducă, fără bani şi fără motivaţie.

BILETUL ZILEI – 2 DECEMBRIE
Southampton – Liverpool Oaspeţii înscriu @ 1,33
Cadiz – Real Madrid 2 @ 1,30
FC Botoşani – Petrolul 1X @ 1,36
Cota finală: 2,36 la Fortuna

Sursa foto: www.mcfc.co.uk

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

Agenții autorizate