Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de miercuri. Trei echipe de top îţi aduc profit – CÂȘTIGAT

Sursa foto: www.gmx.at

Biletul zilei de miercuri este format din două meciuri de fotbal, unul din Anglia şi unul din Italia. În ambele sunt implicate jucători de sute de milioane, aşa că se anunţă spectacol.

Primul meci este Liverpool – Arsenal, din Premier League. Jurgen Klopp joacă împotriva liderului din Anglia, de la ora 22:00, iar forma proastă a cormoranilor îi face pe jucători oaspeţi să pară favoriţi la prima vedere. Cu toate acestea, neamţul de pe banca trupei din oraşul celor de la The Beatles ştie să joace un derby, aşa că este de evitat un pariu pe solişti, fiind de preferat golurile.

Al doilea meci de pe biletul zilei de miercuri este AC Milan – Carpi, din sferturile de finală ale Cupei Italiei. Milanezii au un nou sezon modest, iar singura lor şansă să nu se facă total de răs, din nou, este să ajungă măcar în finala Cupei. Ne bazăm pe acest lucru, aşa că mergem pe 1 solist la acest duel.

Sursa foto: www.gmx.at

24

BILETUL ZILEI DE MIERCURI, 13.01.2016
Liverpool – Arsenal Ambele înscriu @ 1,70
AC Milan – Carpi 1 @ 1,36
Cota finală: 2.31 la Fortuna


Încasează un FREE BET de 25 RON!

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un FREE BET în valoare de 25 RON.

Click pe imaginea alăturată pentru a afla pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a beneficia de acest bonus. Te așteaptă mii de evenimente sportive pe care poți paria zilnic în orice moment.

Totodată, la Fortuna poți urmări în direct meciurile din NBA, La Liga și Ligue 1.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate