Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei de sâmbătă, 13 aprilie 2019. Să fie verde!

Publicat

pe

bucurie gol Atletico de Madrid

Avem trei meciuri extrem de interesante, Milan primește vizita lui Lazio, Viitorul primește vizita oltenilor, iar aceștia vor revanșa și Atletico Madrid cu Celta Vigo.

Biletul Zilei de sâmbătă, 13 aprilie 2019

Exact cum vă spuneam ultima oară când am scris de AC Milan, Gattuso a pierdut frâiele echipei. Milan a ajuns la patru partide fătă victorie, dintre care trei au fost înfrângeri. Tânărul antrenor italian, nu are experiența necesară de a gestiona o astfel de situație, cât a fost jucător acesta se impunea prin prezența sa, dar ca antrenor îți trebuie și ceva tact. Lazio nu a câștigat în ultimele două etape, iar acest lucru încurcă echipa din capitala Italiei în lupta acesteia pentru un loc de Champions.

Biletul zilei fotbal 13 aprilie 2019

Cele două formații sunt despărțite de doar trei puncte, iar Lazio are toate șansele de a obține aceste puncte. În aparență, Viitorul și Craiova se luptă pentru locul 3, acum depinde ce echipă o să folosească Hagi în acest meci. Ne așteptăm la multe schimbări în echipa lui Hagi și credem că oltenii se vor impune. Toată lumea mizează pe un meci lipsit de goluri, însă ambele echipe practică un fotbal foarte ofensiv, iar jucătorii Craiovei au avut suficientă pauză competițională pentru a se recupera.

Atletico Madrid nu poate face concesii în acest meci, Realul este la doar două puncte în spate și astfel, Atleti trebuie să joace foarte concentrată. De altfel, Atletico nu a primit foarte multe goluri acasă, un total de 7 și asta ne indică forța pe care o are echipa madrilenă în aceste partide. Vigo a reușit doar două victorii în deplasările de până acum și a primit un total de 31 de goluri în aceste partide.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii