Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de sâmbătă, 16 aprilie 2016 | Mizăm pe favorite – PIERDUT

Biletul zilei de sâmbătă, 16 aprilie 2016, are două favorite din Premier League și La Liga. Citește în continuare pentru a vedea argumentele care ne-au determinat să alegem aceste variante. 

# Aston Villa este adversarul preferat de toate echipele din Premier League. Ultimele opt etape au adus tot atâtea înfrângeri pentru codașa din Anglia, care a încasat nu mai puțin de 24 de goluri. Man United poate conta după multă vreme ce Wayne Rooney, dat titular în presa engleză. United a înscris minimum trei goluri în fiecare din precedentele cinci jocuri de acasă cu Villa. 

# Real Madrid se va apropia la un singur punct de Barcelona în cazul unui succes, catalanii urmând a evolua abia duminică în compania Valenciei. „Galacticii” au câștigat la handicap ultimele șase meciuri cu Getafe, căreia i-au marcat 21 de goluri în aceste partide. 

Sursa foto: aljazeera.com

fortuna 150

BILETUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ, 16.04.2016
Man United – Aston Villa 1 (-1) @ 1.70
Getafe – Real Madrid 2 @ 1.30
Cota finală: 2.21 la Unibet


Încasează cel mai avantajos BONUS din România!

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră

Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. CLICK AICI pentru a beneficia de această promoție. La Fortuna poți depune și retrage bani fără card bancar, din orice agenție, suma minimă fiind de 10 lei. 


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate