Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei de sâmbătă, 16 martie 2019. Trei soliști pentru azi

Publicat

pe

Torino se poate apropia la trei puncte de locul 4, loc de Champions, Wolfsburg poate reintra în cursa pentru Europa, West Ham întâlnește ultima clasată.

Biletul Zilei de sâmbătă, 16 martie 2019

Torino a ajuns la șapte etape fără înfrângere, cinci dintre acestea fiind victorii. Torinezii vin după trei victorii consecutive, au un golaveraj echilibrat de 35-23, fiind echipa cu cele mai puține goluri marcate dintre primele zece clasate. Torino are o serie de cinci victorii consecutive în meciurile de acasă, și doar 11 goluri primite în cele 13 etape disputate.

Biletul zilei fotbal 16 martie 2019

Bologna a câștigat în ultima etapă cu Cagliari, însă din meciurile disputate în deplasare a adunat doar 8 puncte. Wolfsburg a fost pulverizată de Bayern în etapa trecută (0-6). Wolfsburg este o echipă de deplasare, în meciurile de pe propriul teren obținând doar 16 puncte până acum.

Dusseldorf este o echipă tare imprevizibilă, însă lista lungă de accidentați și suspendați, ne face să credem că cei de la Wolfsburg vor avea capacitatea de a se impune în acest duel, mai ales că Wolfsburg are de luat o revanșă în fața propriilor fani, după umilința de la Bayern. West Ham nu are un obiectiv imediat, londonezii sunt departe de locurile ce duc direct în Europa, singurul obiectiv fiind locul 7, loc ce poate aduce o mulțime de bani în club. West Ham este neînvinsă de cinci etape acasă, iar cei de la Huddersfield au marcat doar șapte goluri în deplasările de până acum.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii