Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de sâmbătă, 9 aprilie 2016 | Îți propunem trei cote – CÂȘTIGAT

Sursa foto: glsa.ro

Pentru biletul zilei de sâmbătă, 9 aprilie 2016, am ales trei meciuri în care favoritele trag tare pentru a-și îndeplini obiectivele pe acest final de sezon. 

# Ajax poate face un nou pas spre titlu în Olanda, „lăncierii” având nevoie de o victorie pe terenul ultimei clasate pentru a fi siguri că rămân pe primul loc. Cambuur nu i-a mai învins într-un meci direct din 1999, Ajax câștigând de atunci șase din totalul celor șapte confruntări oficiale. 

# ȚSKA și Mordovia le-au oferit pariorilor un meci deosebit în tur, când moscoviții s-au impus cu un neverosimil 6 la 4, după ce au fost conduși cu 3-0 și 4-3. ȚSKA e pe doi acum, la un punct în urma liderului FK Rostov și cu trei peste Zenit, principala rivală în lupta pentru titlu. Mordovia, echipă aflată pe loc retrogradabil, nu a câștigat în acest sezon în deplasare. 

# Pentru Eibar, sezonul s-a încheiat de multă vreme. De când și-au asigurat menținerea în prima ligă, oaspeții sunt lipsiți de griji, iar acest lucru se vede și în jocul lor. Doar cinci puncte a luat Eibar în ultimele două luni. Real e dornică de revanșă pentru eșecul rușinos din Liga Campionilor, 0-2 cu Wolfsburg, în vreme ce Ronaldo caută să se distanțeze față de Luis Suarez (suspendat) în ierarhia golgheterilor. 

BILETUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ, 09.04.2016
Cambuur – Ajax@ 1.30
ȚSKA Moscova – Mordovia@ 1.30
Real Madrid – Eibar 1 (-1) @ 1.44
Curs final: 2.43 la Unibet

Sursa foto: glsa.ro

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate