Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de sâmbătă. El Clasico și un meci din Premier League – PIERDUT

Sursă foto: 24s.ro

Două meciuri de fotbal formează biletul zilei de sâmbătă. Dacă El Clasico promite ca de fiecare dată un spectacol grandios, duelul dintre Watford și Manchester United se anunță mai degrabă drept unul închis, în care defensivele vor ieși în prim-plan.

Trebuie să căutăm atent prin statistici pentru a afla ultimul El Clasico în care nu au înscris ambele echipe. Se întâmpla în aprilie 2011, în manșa tur din semifinalele Ligii Campionilor. De atunci, Real Madrid și Barcelona au marcat fiecare cel puțin un gol în 18 meciuri directe consecutive, media reușitelor fiind una impresionantă: 3,66 per meci!

Doar opt goluri a încasat Manchester United în actuala stagiune, având cea mai sigură defensivă din Premier League. Nici Watford nu stă rău pe faza de apărare, primind 12 goluri, mai puține decât oricare altă echipă aflată în a doua jumătate a clasamentului. În plus, aportul ofensiv al trupei lui Van Gaal va fi considerabil diminuat la acest joc de absențele lui Martial, Rooney și Fellaini.

BILETUL ZILEI – SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE
Watford – Man United Sub 2,5 @ 1.63
Real Madrid – Barcelona GG @ 1.39
Cota finală: 2.27 la Unibet

tv

Urmărește gratuit mii de meciuri oriunde te-ai afla!

Deschide AICI un cont la Unibet și vei putea urmări gratuit toate meciurile din NBA, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1, pe desktop și pe mobil.

 

 

Sursă foto: 24s.ro

Agenții autorizate