Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de vineri, 1 aprilie 2016 | Ce partide îți propunem – CÂȘTIGAT

Sursa foto: nos.nl

Luna aprilie readuce în prim-plan duelurile din campionatele interne. Am ales pentru biletul zilei de vineri, 1 aprilie 2016, trei partide din Spania, Germania și Portugalia, a căror cotă finală este 2.44.

# Getafe este echipa din La Liga cu cel mai slab randament în deplasare, adunând numai cinci puncte în 14 jocuri și marcând nouă goluri. Redutabilă pe teren propriu, Rayo este una dintre formațiile care practică un joc spectaculos, bazat în totalitate pe posesie. Chiar dacă se află în zona retrogradării, Rayo a înscris 41 de goluri până acum, comparabil cu echipele care luptă pentru cupele europene.

# Wolfsburg dă vineri ultima repetiție înainte de confruntarea cu Real Madrid din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Meciurile sale cu Leverkusen au adus deseori multe reușite, în precedentele 25 marcându-se minimum două goluri de fiecare dată. Ultima întâlnire jucată pe terenul lui Leverkusen a produs nu mai puțin de nouă goluri.

# Până să joace împotriva lui Bayern în Liga Campionilor, Benfica are treabă în campionat, acolo unde o mai despart doar câteva etape de cucerirea unui nou titlu. „Vulturii” nu trebuie să facă pași greșiți împotriva unei echipe sigure de poziția sa în clasament, Braga. Oaspeții ocupă locul 4, la 11 puncte în urma lui Porto, dar, în același timp, cu un avans de nouă puncte față de Arouca, următoarea clasată. 

BILETUL ZILEI DE VINERI, 01.04.2016
Rayo Vallecano – Getafe 1X @ 1.22
Leverkusen – Wolfsburg Peste 1,5 @ 1.25
Benfica – Braga 1 @ 1.60
Curs final: 2.44 la Betfair

Sursa foto: nos.nl

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate