Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de vineri, 22 aprilie 2016 | Asalt spre weekend – CÂȘTIGAT

Sursă foto: ara.cat

Abia ce au luat sfârșit etapele intermediare, căci marile campionate au programat din nou meciuri. Biletul zilei de vineri, 22 aprilie 2016, vine cu trei cote din fotbal. 

# Standard n-a început prea bine lupta pentru ultima poziție care asigură prezența în Europa League în următorul sezon, fiind abia pe locul 3 în grupa A. Totuși, vineri are ocazia să învingă tocmai liderul acestei grupe, Mouscron, echipă care nu a câștigat în deplasare în 2016. Mai mult, Mouscron a încasat șase goluri la precedentele două vizite în Liege.

# Chiar dacă a uitat gustul victoriei, echipa lui Gâlcă practică un fotbal spectaculos, ultimele sale șapte meciuri terminându-se în GG. Las Palmas se află pe același calapod, 14 din precedentele 15 partide jucate acasă de această echipă aducând cel puțin două goluri.

# Confruntările dintre Falkenbergs și Norrkoping au adus deseori goluri, un singur 0-0 fiind înregistrat  între aceste două echipe în ultimii 20 de ani. Gazdele au pornit catastrofal noul sezon din prima ligă suedeză, cu patru înfrângeri și 12 goluri încasate. Norrkoping stă bine, dar la rândul său este vulnerabilă în apărare, fiecare adversară marcându-i.

Sursă foto: ara.cat

fortuna 150

BILETUL ZILEI DE VINERI, 22.04.2016
Standard – Mouscron 1X @ 1.20
Las Palmas – Espanyol Peste 1,5 @ 1.39
Falkenbergs – Norrkoping Peste 1,5 @ 1.23
Cota finală: 2,05 la Unibet


Încasează cel mai avantajos BONUS din România!

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră.

Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. CLICK AICI pentru a beneficia de această promoție. La Fortuna poți depune și retrage bani fără card bancar, din orice agenție, suma minimă fiind de 10 lei.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate