Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de vineri, 8 aprilie 2016 | Cote din Germania și Argentina – PIERDUT

Sursa foto: raa5.com

Biletul zilei de vineri, 8 aprilie 2016, vine cu două pronosticuri din campionatele Germaniei și Argentinei. Mizăm pe Hertha Berlin, care luptă pentru clasarea pe ultima treaptă a podiumului, dar și pe un meci cu goluri între două echipe spectaculoase, Colon Santa FE, respectiv Patronato. 

# În ciuda eșecului categoric suferit etapa anterioară pe terenul lui Gladbach, Hertha are șanse bune să meargă direct în grupele Ligii Campionilor. Berlinezii le pot lăsa în urmă pe Leverkusen și Gladbach după această rundă, ținând cont că vor întâlni acasă ultima clasată, în timp ce contracandidatele lor au deplasări dificile. Hannover este ca și retrogradată, pierzând zece dintre cele 11 meciuri jucate în 2016.

# În toate cele nouă partide jucate de Colon Santa FE în actuala stagiune s-au înscris minimum două goluri. La fel ar trebui să se întâmple și joi noapte, când Colona se va duela pe teren propriu cu Patronato, o altă echipă spectaculoasă. Media golurilor înscrise în deplasările disputate de Patronato este de 4,5 per meci. Deși nu a mai câștigat pe teren străin din iunie 2015, această echipă are zece meciuri la rând cu gol marcat „afară”. 

BILETUL ZILEI DE VINERI, 08.04.2016
Hertha – Hannover@ 1.52
Colon Santa FE – Patronato Peste 1,5 @ 1.32
Curs final: 2.00 la Unibet

Sursa foto: raa5.com

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate