Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Biletul zilei de vineri. Două forțe ale Europei îți pot dubla banii – CÂȘTIGAT

După ce am avut parte de o pauză competițională datorată meciurilor din preliminariile EURO 2016, în acest weekend revin campionatele, vineri fiind programate câteva dueluri foarte interesante. BETMAG vă prezintă biletul zilei, din care puteți face bani pentru sâmbătă și duminică.
Cel mai interesant duel al zilei are loc în Ligue 1, între AS Monaco și Lyon. Cele două echipe au avut starturi asemănătoare de sezon, fiind clasate pe locurile 9, respectiv 6, după nouă runde, despărțite de doar două puncte în favoarea oaspeților. Sezonul trecut, Lyon a reușit să ia patru puncte din meciurile directe, după o victorie acasă și un egal în deplasare. Și în acest duel sunt șanse mari să reușească, mai ales că marchează destul de des în deplasare.

Un alt meci interesant se dispută în Bundesliga, între Mainz și Dortmund. Acest duel nu avea cum să lipsească de pe biletul zilei, mai ales că oaspeții arată din nou ca echipa pe care Klopp o ducea în finala Ligii Campionilor. De partea cealaltă, Mainz joacă foarte ofensiv, așa că va lăsa spații mari în apărare. Statistica este și ea de partea oaspeților, care s-au impus în patru din ultimele cinci meciuri directe.

BILETUL ZILEI
Mainz – Dortmund 2 (1,50)
Monaco – Lyon Oaspeții marchează (1,40)
COTA FINALĂ: 2,10

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Bilete câștigătoare