Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de vineri. Pariem pe goluri înscrise de gazde – PIERDUT

Sursă foto: panduriics.ro

Biletul zilei de vineri, 26 noiembrie 2015, este compus din patru variante identice, în care gazdele trebuie să înscrie cel puțin un gol în meci.

În ciuda rezultatelor mai puțin reușite din ultima vreme, Austria Klagenfurt stă bine pe teren propriu, unde a adunat 15 puncte din zestrea totală de 22 de puncte. Klagenfurt a marcat în toate meciurile de acasă, iar Liefering a primit cel puțin un gol în toate deplasările.

Până la înfrângerea cu Bari, Cesena avea un parcurs perfect acasă, cu șase victorii obținute în tot atâtea meciuri. Pescara este o echipă inconstantă pe teren străin. A câștigat doar două partide din șapte, în condițiile în care majoritatea adversarilor întâlniți a fost din a doua jumătate a clasamentului.

Gorjenii vin după cinci victorii la rând pe teren propriu în Liga 1, ultimele patru cu cel puțin două goluri marcate. Chiajna și-a schimbat iarăși antrenorul, după Marius Baciu și Cornel Țălnar, acum venind Adrian Falub. Ilfovenii au încasat 14 goluri în deplasare.

De fiecare datâ când a jucat cu De Graafschap acasă, Cambuur a înscris măcar un gol. Apărarea oaspeților nu dă semne de siguranță nici în acest sezon, îndeosebi în deplasare, unde toate adversarele i-au marcat.

BILETUL ZILEI – 27 NOIEMBRIE
Austria Klagenfurt – Liefering Gazdele înscriu @ 1.25
Cesena – Pescara Gazdele înscriu @ 1.25
Pandurii – Chiajna Gazdele înscriu @ 1.20
Cambuur – De Graafschap Gazdele înscriu @ 1.12
Cota finală: 2.10 la FortunaBet

tv

Urmărește gratuit mii de meciuri oriunde te-ai afla!

Deschide AICI un cont la Unibet și vei putea urmări gratuit toate meciurile din NBA, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1, pe desktop și pe mobil.

 

Sursă foto: panduriics.ro

Agenții autorizate