Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de vineri. Profit din derby-ul rundei în Serie A -CÂȘTIGAT

Sursa foto: www.nsportplus.pl

Biletul zilei de vineri este format din două partide, una din Italia şi una din Turcia, iar în joc sunt echipe cu nume, precum Galatasaray, Lazio sau Juventus.

Primul meci se joacă în Super Lig, între Galata şi Bursaspor. Gazdele au ajuns la trei meciuri fără victorie în campionat, rezultate care le-au coborât pe locul patru, la şapte puncte de liderul Fenerbahce. Adversara din această rundă, Bursapor, este un oaspete de treabă, cu doar două victorii în şapte deplasări. Dacă mai luăm în calcul şi ultimele rezultate directe, cu patru victorii Galata şi un egal în cinci meciuri, putem spune că pariul pe „1 solist” este cel mai indicat.

Derby-ul rundei din Serie A nu avea cum să lipsească de pe biletul zilei de vineri, disputat între Lazio şi Juventus. Campioana Italiei a început în genunchi campionatul, însă a revenit şi acum se află la doar şapte puncte de liderul Napoli. Lazio trece printr-o criză prelungită în campionat, ultima victorie a romanilor datând din 25 octombrie. De atunci, cinci etape fără succes. Juventus în schimb, are patru victorii la rând în toate competiţiile, meciuri în care a primit un singur gol şi a marcat nu mai puţin de opt. Pentru un pariu mai realizabil, mizăm pe cel puţin un gol marcat de torinezi.

BILETUL ZILEI – VINERI, 4.12.2015
Galatasaray – Bursaspor 1 @ 1,61
Lazio – Juventus Oaspeţii înscriu @ 1,28
Cota finală: 2,07 la Fortuna

Sursa foto: www.nsportplus.pl

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate