Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de vineri. Toţi ochii pe naţionala României – PIERDUT

Sursa foto: digisport.ro

Biletul zilei de vineri conţine două partide, iar una dintre ele este de interes naţional, Norvegia – România în semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin.

Tricolorele au ajuns în penultimul act după ce au făcut două meciuri incredibile în fazele eliminatorii, cu Brazilia şi Danemarca, ultimul dintre ele cu un final dramatic, unde Neagu şi coechipierele s-au impus la un gol diferenţă, 31-30. În penultimul act jucăm contra Norvegiei, favorita la câştigarea trofeului, însă dăruinţa româncelor face partida mai echilibrată decât o arată cotele.

Al doilea meci de pe biletul zilei de vineri este din fotbal, mai exact din campionatul României, unde FC Botoşani joacă împotriva Concordiei în ultima etapă din 2015. Gazdele trec printr-o formă excelentă ,cu trei victorii la rând, în timp ce trupa din Chiajna are cinci meciuri fără victorie, dintre care ultimele trei terminate la egalitate.

BILETUL ZILEI – VINERI, 18 DECEMBRIE
Norvegia – România H (-5,5 goluri) 2 @ 1,42
FC Botoşani – Concordia Sub 2,5 goluri @ 1,69
Cota finală: 2,39 la Unibet

Sursa foto: digisport.ro

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate