Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 1 decembrie 2021. Cum să câștigi 1401 lei cu patru meciuri

Chelsea se pregăteşte să sărbătorească împotriva lui Southampton
Chelsea este pregătită pentru meciul cu Zenit, în care țintește victoria

Chiar dacă e miercuri, avem programate foarte multe meciuri în etapele intermediare din acest mijloc de săptămână.

Goluri multe în Premier League

Deschidem biletul cu partida dintre Watford și Chelsea, programată de la ora 21:30, ora României. Oaspeții au nevoie de puncte pentru a rămâne pe primul loc, în timp ce gazdele aleargă după puncte pentru a se îndepărta de zona retrogradării. Din acest motiv, ne așteptăm la un duel deschis, cu multe reușite.

Ne mutăm în Liverpoool, la derby-ul local Everton – Liverpool, unde avem parte de un duel în care gazdele vor să spele rușinea ultimelor rezultate cu un meci bun împotriva rivalilor din oraș. Cel mai probabil vom avea goluri de ambele părți la cota 1.73.

Cota 2.30 pentru Roma

Ne mutăm în Serie A, unde AS Roma se deplasează la Bologna. Cel mai probabil vom vedea un duel dominat de oaspeți, care au un lot mai bun decât adversarii. Din acest motiv, pariem curajos pe 2 solist la cota 2.30.

Închidem biletul cu partida dintre Real Madrid și Athletic Bilbao, unde mergem pe goluri, cota pentru minimum trei reușite fiind 1.76.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Bilete câștigătoare