Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 1 februarie 2021. Câştig de peste 260 de lei din fotbalul latin

Biletul zilei din 1 februarie 2021. Astăzi mizăm pe fotbalul latin, pe fotbalul de limbă portugheză. În campionatul lusitan, de la 23:00, avem parte de un adevărat derby între Sporting şi Benfica, iar de la 01:00, ora României, Sport Recife primeşte vizita lui Flamengo în prima ligă din brazilia.

Derby în Portugalia

Biletul zilei din 1 februarie 2021. După 15 etape, Sporting şi Benfica sunt pe podium, cu gazele având un avantaj de două victorii. Sporting merge senzaţional, cu 12 succese şi 3 remize, a doua ofensivă şi cea mai bună apărare. Benfica n-a mai pierdut nici ea în campionat din 8 noiembrie, 2-3 cu Braga. În schimb a câştigat 5 din ultimele 6 directe. „Ambele marchează” are cota 1,77.

Istoria e de partea lui Flamengo

Biletul zilei din 1 februarie 2021. În Brazilia, Flamengo, locul 3 la general, este cea mai bună echipă în deplasare, cu 30 de puncte din 16 meciuri. Sport Recife e preocupată cu lupta pentru evitarea retrogradării, clasându-se pe 16, imediat deasupra zonei roşii. Istoria e de partea oaspeţilor, Flamengo câştigând fiecare din precedentele 4 dueluri directe. „Peste 1,5 goluri Flamengo” are cota 1,51.

Biletul zilei din 1 februarie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare