Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 1 martie 2021 aduce triplarea mizei

Biletul zilei din 1 martie 2021 este compus din două partide care se desfăşoară în colţuri opuse ale Europei. În Grecia, de la 19:30, liderul Olympiakos merge în vizită la Volos, echipa de pe locul al şaptelea, în timp ce, la capătul opus al continentului, în Danemarca, Sonderjyske şi Lyngby se înfruntă în etapa 18, de la ora 20:00. Pronosticurile noastre pentru aceste două jocuri ne aduc o cotă totală de 3,16.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Olympiakos, lider relaxat

Biletul zilei din 1 martie 2021. Olympiakos este liniştită în privinţa primului loc. Are 58 de puncte, cu 11 mai multe decât Aris, care e pe doi. Mai mult, trupa din Pireu are şi un meci mai puţin disputat. Această relaxare s-a văzut în precedentele runde, când Olympiakos a pierdut la Panathinaikos şi a remizat acasă cu Aris. De partea cealaltă, Volos e pe 7, prima pe locurile de play-out, şi are două victorii consecutive. Diferenţa de valoare este clar în favoarea oaspeţilor, dar asta nu înseamnă că gazdele nu pot obţine ceva din acest meci. Volos a pierdut la scor (1-4 şi 0-5) cele două vizite la Pireu, însă pe teren propriu, a terminat 0-0 în sezonul precedent contra lui Olympiakos. „Volos marchează” are cota 1,89.

Multe remize în directe

Biletul zilei din 1 martie 2021. Dacă în meciul precedent, oaspeţii erau pe primul loc al clasamentului, în cel de-al doilea, sunt pe ultimul. Lyngby are doar 8 puncte din 17 meciuri şi e „lanterna roşie”. Dacă scoate măcar un punct, reuşeşte să treacă de Horsens şi să urce pe 11, dar până la Nordsjaelland (19 puncte), poziţia 10, e cale lungă. De partea cealaltă, Sonderjyske e pe 6, la limita play-off-ului. Are 24 de puncte, la fel ca urmăritoarea Odense, însă, spre deosebire de aceasta, pare ieşită din formă, cu 3 înfrângeri la rând, şi 5 eşecuri în ultimele 6 runde. 4 din precedentele 5 directe dintre Sonderjyske şi Lyngby s-au terminat la egalitate, trei dintre ele în ultima jumătate a anului 2020. „PSF X” are cota 1,67.

Biletul zilei din 1 martie 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii