Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 1 octombrie 2020. Profitul vine de la Liverpool – Arsenal

Biletul zilei din 1 octombrie 2020. Profitul vine de la Liverpool – Arsenal. Cormoranii şi tunarii se reîntâlnesc la doar trei zile de la duelul din Premier League. Partida este programată de la ora 21:45.

Biletul zilei din 1 octombrie 2020

  • Biletul zilei din 1 octombrie 2020 are în componenţă un super pont de la derby-ul din Cupa Ligii Angliei dintre Liverpool şi Arsenal. Cele două echipe s-au întâlnit în urmă cu trei zile în campionat atunci când echipa lui Jurgen Klopp a controlat tot meciul şi s-a impus cu 2-1.

Profitul vine de la Liverpool – Arsenal

  • Sezonul trecut de EFL Cup, Liverpool şi Arsenal au făcut un adevărat spectacol la meciul direct. Partida va rămâne una dintre cele mai frumoase după ce în timpul regulamentar s-au marcat 10 goluri, scor 5-5. Totul s-a decis la loviturile de departajare unde cormoranii au avut câştig de cauză.

Liverpool – Arsenal peste 3,5 goluri @ 2,40

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii