Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 10 august 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi

Biletul Zilei din 10 august 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi. Meciurile pe care pariem sunt Oud-Heverlee Leuven – AS Eupen și KV Oostende – Kfco Beerschot-Wilrijk.

Biletul Zilei din 10 august 2020.

  • Primul duel de pe biletul zilei din 10 august 2020 este cel dintre Oud-Heverlee Leuven și AS Eupen. Gazdele au promovat în prima ligă belgiană și cu siguranță își doresc să facă o impresie bună încă de la primul meci. De partea cealaltă, oaspeții vor încerca să profite că întâlnesc o nou promovată.

Ne dublăm banii cu două ponturi

  • Al doilea meci de pe biletul zilei de astăzi este tot din Belgia și le pune față în față pe KV Oostende și Kfco Beerschot-Wilrijk, un duel în care este implicată tot o nou promovată. Ne așteptăm la o partidă de cel puțin peste 1,5 goluri.
Biletul Zilei din 10 august 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi

Biletul Zilei din 10 august 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate