Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 10 iulie 2020. Două meciuri din Anglia pentru o cotă profitabilă

Biletul Zilei din 10 iulie 2020. Două meciuri pentru o cotă profitabilă. Mizăm pe două partide din Championship, Huddersfield – Luton Town şi Fulham – Cardiff.

Biletul Zilei din 10 iulie 2020

  • Primul meci de pe biletul zilei din 20 iulie 2020 este cel dintre Huddersfield – Luton Town, unde mizăm pe victoria gazdelor. Oaspeţii sunt ca şi retrogradaţi, chiar dacă mai au şanse matematice, şi nu cred că vor reuşi să obţină nici măcar un egal.

Două meciuri din Anglia pentru o cotă profitabilă

  • Al doilea duel le pune faţă în faţă pe Fulham – Cardiff, unde pariem tot 1 solist. Cu toate că gazdele sunt sigure de locul de play-off şi oaspeţii încă nu, credem că valoarea îşi va spune cuvântul şi Fulham va câştiga.
Biletul Zilei din 10 iulie 2020. Două meciuri pentru o cotă profitabilă

Biletul Zilei din 10 iulie 2020. Două meciuri pentru o cotă profitabilă

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii