Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 10 octombrie 2021. 1670 de lei din Liga Națiunilor

Liga Națiunilor a ajuns la finalul competiției, iar pentru marele trofeu se bat Spania și Franța, cele mai în formă naționale ale momentului. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Franța ridică trofeul

Deschidem biletul cu jocul dintre Italia și Belgia, care stabilește cine termină pe locul trei competiția. Belgia a jucat foarte bine împtriva Franței, așa că ne așteptăm să vedem un meci bun și în această seară. Mergem pe un succes al belgienilor, la cota 2.50.

Ne mutăm la marea finală, unde ne așteptăm ca Franța să ridice trofeul, chiar dacă Spania a arătat un fotbal de top în meciul cu Italia. Francezii sunt mult mai în formă și probabil vor câștiga meciul.

Favoritele au nevoie de puncte în America de Sud

Brazilia are un meci foarte greu în această seară, în deplasare la Columbia. Ne așteptăm totuși ca brazilienii să câștige meciul, cota pentru această victorie fiind 2.15.

În celălalt meci important al grupei ne așteptăm să vedem Argentina impunându-se în fața celor din Paraguay fără probleme, cota pentru 1 solist fiind 1.70.

Agenții autorizate