Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 11 decembrie 2020. Ne triplăm banii cu două meciuri

Biletul zilei din 11 decembrie 2020. S-au dus grupele Ligii Campionilor, s-au terminat şi cele ale Europa League, iar acum revenim la campionatele interne. Bundesliga şi Serie A îşi încep etapa în această seară, iar noi profităm cu un bilet de cotă peste 3. Avem Wolfsburg – Frankfurt, de la 21:30, în Germania, şi Sassuolo – Benevento, de la 21:45, în Italia.

Duelul specialistelor în „X”

Biletul zilei din 11 decembrie 2020. Wolfsburg şi Frankfurt sunt formaţiile specializate în remize. Dintre cele 18 echipe ale Bundesligii, cele două din acest meci au cele mai multe rezultate de egalitate. Gazdele au remizat de 6 ori în primele 10 runde, iar oaspeţii de 7. Şansele ca şi partida dintre ele să aibă acelaşi deznodământ sunt destul de mari, dar nu ne asumăm riscul unui „X solist”. „PSF X” are cota 1,93.

Sassuolo poate urca pe 2

Biletul zilei din 11 decembrie 2020. Sassuolo – Benevento deschide runda a 11-a din Serie A. Gazdele sunt favorite, iar un succes le poate urca, fie doar şi temporar, pe locul secund. Sassuolo este revelaţia acestui start de campionat, cu o singură înfrângere în 10 partide, în urmă cu două etape, pe terenul propriu cu Inter. În rest, 5 victorii şi 4 remize, o linie de clasament excelentă. Iar în vizită vine Benevento, o nou promovată. Cu 3 victorii, două remize şi cinci înfrângeri, oaspeţii de astăzi sunt cea mai bună formaţie dintre cele recent intrate în Serie A. Dar tot au pierdut un meci din două jucate. „1 solist” are cota 1,67.

Biletul zilei din 11 decembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii