Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 11 decembrie 2021. Cum să iei 2177 lei cu 5 meciuri

Juventus încearcă să uite săptămâna de coșmar
Juventus încearcă să uite săptămâna de coșmar

Ne pregătim cu pași repezi pentru Sărbători, așa că încercăm bilete care să ne mărească bugetul de cadouri pentru Moș Crăciun.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Goluri și favorite în Premier League

Deschidem biletul de sâmbătă cu meciul dintre Arsenal și Southampton, unde tunarii sunt cotați cu 1.72 pentru a se impune în duelul pe care îl dispută împotriva sfinților. Elevii lui Arteta vin după două înfrângeri, cu Manchester United și Everton, așa că acum victoria este obligatorie.

Continuăm cu duelul dintre Chelsea și Leeds, unde ne așteptăm să vedem multe goluri marcate, în special din partea gazdelor. Cota pentru minimum trei reușite este 1.57.

Dublăm cotele cu Serie A

Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la partida dintre Udinese și AC Milan, unde avem cota 1.91 pentru un succes al milanezilor.

Nu lipsește de pe bilet nici duelul dintre Venezia și Juventus, unde torinezii sunt favoriți, dar mergem pe GG la cota 2.01.

Închidem biletul cu partida dintre Hertha Berlin și Bielefeld, 1 solist la cota 2.10.

Bilete câștigătoare