Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 11 decembrie 2021. Şase ponturi pentru o seară bănoasă

Seraing - Anderlecht, un meci cu potenţial enorm de goluri
Seraing - Anderlecht, un meci cu potenţial enorm de goluri

Numai şase-s norocoase se laudă Loteria, dar să ştiţi că nu este adevărat. Noi venim spre voi cu un bilet format din exact şase pronosticuri, sperăm, norocoase. Jucăm în şase campionate diferite, în partidele de seară, ca să începem ziua de duminică într-un mod cât de plăcut posibil, cu peste 3.700 de lei în plus în cont.

Cote bune în Ţările de Jos

Heerenveen – Sparta e genul de meci care ar trebui să se termine cu victoria gazdelor. Heerenveen, locul 9 în Olanda, n-a mai pierdut de 4 runde (două victorii şi două remize), timp în care a avut de înfruntat inclusiv pe PSV. În schimb, Sparta, momentan pe 16, are două victorii în tot campionatul şi doar una în ultimele 10 runde. De trei etape pierde pe linie şi seria va continua diseară. „PSF 1” are cota 1,74.

Meci mult mai frumos pentru spectatorul neutru ar trebui să avem în Belgia, între Seraing şi Anderlecht. Gazdele vin după două meciuri generoase, un 3-3 chiar contra lui Anderlect, în Cupă, terminat la lovituri de departajare în favoarea granzilor din Bruxelles, şi un eşec 2-3 pe terenul lui Brugges. Aşadar, Seraing nu e o trupă care să se închidă în apărare. Tocmai de aceea mizăm pe un GG (cotă 1,72).

În prima ligă elveţiană, St. Gallen primeşte vizita lui Lugano. Gazdele, locul 3 de la coadă, oaspeţii, locul 3 din vârf. Teoretic, un duel dezechilibrat şi aşa a şi fost în ultimul timp. Lugano a ieşit învingătoare în precedentele 3 directe, toate în 2021. Totuşi, oaspeţii nu au cel mai bun sezon, cel puţin nu în deplasare, unde au pierdut 50% din partidele jucate. Evităm un pronostic la victorie, ceva ne spune că ar putea apărea o surpriză. Mizăm pe puţine goluri, pentru că de obicei nu se marcheză în directe. „Sub 2,5 goluri” are cotă 1,96.

Meciuri latine, banii la tine

În Franţa, Reims înfruntă St. Etienne. Oaspeţii sunt ultimul loc în Ligue 1 şi, deşi au dat ceva semne de viaţă cu două victorii în ultimele etape (singurele din acest campionat), au reînceput o serie de înfrângeri. Trei, mai exact, 1-3 cu PSG, 0-1 la Brest şi 0-5 cu Rennes. Nici Reims nu rupe gura târgului. Locul 14, doar 4 victorii, dar, pe de altă parte, un singur eşec în ultimele 5 runde. Cele mai recente 4 directe au curs în favoarea lui Reims, două victorii acasă cu 3-1 şi două remize în deplasare cu 1-1. GG-ul nu ar trebui să lipsească nici acum, deşi cota poate să sperie, la 1,96.

Tot pe GG mizăm şi în Spania, la Athletic Bilbao – FC Sevilla. Mai mult, şi în acest caz, cota este una foarte mare din punctul nostru de vedere, un 2,10. Asta în condiţiile în care bascii pun probleme oricui pe teren propriu, iar Sevilla e locul secund în La Liga. E genul de meci în care chiar ne aşteptăm să vedem cel puţin un gol în fiecare poartă.

Închidem biletul tot în peninsula Iberică, în Portugalia. Sporting joacă pe teren propriu cu Boavista. Sporting, campioana en-titre, merge excelent şi acum, 11 victorii şi două remize, la egalitate de puncte cu FC Porto, în fruntea clasamentului. Boavista e departe de gloria de altădată, zbătându-se în mediocritate. Acum e pe 11 şi nu a mai câştigat de 10 partide. Sporting e favorită clară şi credem că o să învingă fără să ia gol (cotă 1,53).

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare