Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 11 noiembrie 2021. Miza lor: calificarea, scopul nostru: verde pe linie. 2.000 de lei ne aşteaptă după jocurile de azi

Razvan Marin speră să confirme la națională, evoluțiile bune de la echipa de club
Răzvan Marin speră să confirme la națională, evoluțiile bune de la echipa de club

Drumul spre Mondialul din Qatar se apropie de final. Unii vor reuşi să ajungă la destinaţie, alţii s-au împiedicat deja pe traseu. Mai sunt două etape, iar miza e mai mare decât oricând pentru echipele care se luptă încă pentru primele două locuri din grupa lor. Vă propunem un bilet al zilei cu nouă partide şi un câştig potenţial de la 2.000 de lei. Nu am luat Germania – Liechtenstein, pentru că nemţii sunt deja siguri de primul loc şi sunt imprevizibili în aceste condiţii.

Pont la cotă 2,06, în grupa A

Deschidem biletul cu un meci extrem de important pentru România. Armenia şi Macedonia de Nord sunt contracandidatele la locul de baraj şi se întâlnesc într-un duel direct. Cu câte 12 puncte fiecare, cu unul mai puţin decât „tricolorii”, cele două păstrează şanse reale la locul 2 în cazul unei victorii. Noi ne dorim egalul, care are şanse mari de reuşită. Armenia, după un start furtunos cu 9 puncte din primele 3 runde, s-a stins şi nu a mai câştigat nimic. Macedonia nu stă nici ea prea bine la capitolul formă, dar ceva mai bine decât adversarii. Tocmai de aceea credem că nu va pierde la Everan.

Rusia are misiune uşoară contra Ciprului, la Sankt Petersburg. E un duel între primul şi ultimul loc, iar gazdele au nevoie de încă o victorie, ar fi a cincea la rând în grupă, pentru a se menţine în frunte, la două puncte peste Croaţia. Anticipăm un succes facil, în care Rusia nu va primi gol.

Pontul zilei vine de la Azerbaidjan – Luxemburg, două naţionale mici, fără pretenţii la calificare într-o grupă dominată de Serbia şi Portugalia. Luxemburg are deja 6 puncte din două victorii, în timp ce gazdele sunt ultimele, cu un singur punct. Meci fără miză, dincolo de orgolii, partida poate oferi goluri. Trei din ultimele patru directe au fost GG, iar jocul de diseară, credem noi, se va termina la fel. 2,06 e cota pentru GG, cea mai mare de pe biletul zilei.

Ultima partidă de la ora 19:00, este Georgia – Suedia. Situaţia de la meciul Rusiei se repetă, d    oar că de data aceasta e vorba despre oaspeţii suedezi. Nordicii îşi conduc grupa, în faţa Spaniei, iar un succes le-ar permite să îşi păstreze avansul de două puncte, înainte de confruntarea directă din ultima etapă. Georgienii au pierdut toate meciurile de pe teren propriu şi nu au speranţe prea mari nici acum. Mergem pe victoria Suediei.

România îşi joacă locul secund

Şi dacă am vorbit de Spania, ibericii joacă în Grecia, locul 3 în grupă. Diferenţa între cele două e de patru puncte. Altfel spus, elenii rămân cu şanse doar în eventualitatea unei victorii. În tur, au scos un punct, dar acum Spaniei i-a cam ajuns cuţitul la os şi trebuie să producă rezultate în ultimele două etape. Poate lua locul 1 în decisivul din ultima etapă. Dar înainte de asta, trebuie să bată în Grecia, pentru a se menţine în plasa Suediei.

Cel mai important meci pentru microbiştii români este cel dintre „tricolori” şi Islanda. Nordicii mai au şanse pur matematice de a ajunge la baraj, în timp ce românii, dacă îşi câştigă ultimele două jocuri, sunt sigur acolo. Miza e la România şi noi pariem pe un succes al ei.

Irlanda, dezamăgirea grupei A, primeşte vizita Portugaliei. Lusitanii sunt pe 2, la un punct în spatele sârbilor, dar au un meci mai puţin. Practic, un succes cu pe terenul Irlandei, unde a câştigat inclusiv Luxemburg, iar Azerbaidjan a luat un punct, o aduce pe Portugalia în fotoliul de lider. Iar cota de 1,35 nu e deloc mică pentru o victorie a oaspeţilor. Ne aşteptam să fie şi mai jos, spre 1,18-1,2.

Malta – Croaţia este oglinda meciului Rusia – Cipru. Croaţii încearcă să depăşească Rusia în clasament, iar prima condiţie e să bată în Malta. N-ar trebui să fie greu, cu Malta penultima în grupă şi are cea mai slabă defensivă, 17 goluri încasate în 8 meciuri. Anticipăm că oaspeţii vor înscrie în ambele reprize.

Închidem biletul cu un meci fără miză. Slovacia şi Slovenia se întâlnesc într-un duel pentru locul 3, care nu aduce nimic. La puncte sunt egale, la golaveraj e un uşor avantaj al slovacilor, 9-8 faţă de 9-9, iar în tur a fost 1-1. Sunt toate premizele pentru un nou rezultat de egalitate. Totuşi, ne ferim de X şi mergem pe cel puţin un gol al gazdelor, care au marcat meci de meci acasă, mai puţin contra Croaţiei.

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare