Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 11 octombrie 2021. Africanii aduc banii

Săptămâna începe în forță, cu meciuri din preliminariile Cupei Mondiale de anul viitor. Am pregătit un bilet cu jocuri din zona Africa, unde avem foarte multe favorite în dueluri interesante.

Egiptenii nu au emoții

Deschidem biletul cu partida dintre Libia și Egipt, unde ne așteptăm să vedem spectacol pe teren, în special datorită oaspeților, care practică un fotbal foarte frumos. Mizăm cu încredere pe victoria oaspeților, la cota 1.87.

Continuăm cu duelul dintre Coasta de Fildeș și Malawi, unde ne așteptăm să vedem un meci dominat de la un capăt la altul de gazde. Cota este mică, însă merită puse pe biletul cu jocuri din prelimiariile Africa.

Echilibru la Gabon – Angola

Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la meciul Gabon – Angola, unde este foarte greu de anticipat o câștigătoare. Din acest motiv, forțăm un rezultat de egalitate, la o cotă excelentă, 3.00!

Închidem cu meciul Mozambic – Camerun, unde ne e foarte greu să credem că oaspeții pot avea emoții în acest duel. Cota este și ea foarte bună, 1.34.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate