Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 12 decembrie 2021. 2.400 de lei ca să salvăm o săptămână slabă

Inspiraţia ne-a ocolit puţin în această săptămână, dar nu disperăm. Am pregătit un nou bilet, de şapte meciuri şi câştig potenţial 2.400 de lei, care sperăm să fie verde. Avem cote de bun simţ şi pronosticuri cu şanse foarte mari de reuşită, spunem noi, aşa că vi-l prezentăm cu încredere.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

GG3+ în Bundesliga şi Serie A

În momentul de faţă, Bundesliga şi Serie A sunt două dintre campionatele în care se marchează mult. Iar în fiecare dintre ele sunt echipe eminamente axate pe ofensivă, care aproape etapă de etapă marchează, dar şi încasează.

Astăzi am luat două astfel de partide pe bilet, ambele cu GG3+: Frankfurt – Leverkusen (la cotă 1,77) şi Sassuolo – Lazio (cotă 1,64). Nici nu ne interesează cine câştigă…

În schimb, aşteptăm victoria CFR-ului cu Mioveni, într-un meci mai mult decât accesibil. Ardelenii merg ceas, iar nou-promovata din Argeş nu poate emite pretenţii la puncte. Nu o să vedem, însă, prea multe goluri, credem noi. Cel mult 3. Aşa că „1 şi sub 3,5 goluri”, la cotă 1,93, e tentant.

Mizăm pe goluri şi pe oaspeţi

Meci disputat se anunţă şi în Spania, între Betis şi Sociedad, două dintre echipele din top 5 în La Liga. Un singur punct le desparte, semn că valoric sunt apropiate. E meci de 1X2, în mod normal, aşa că evităm orice pronostic pe vreo eventuală învingătoare. Mizăm pe o cotă de 1,74 pentru GG.

Ceva mai la vest, în Portugalia, Benfica are meci facil la Famalicao. „Vulturii” i-au luat faţa Barcelonei în Liga Campionilor şi are moral bun. Dar în campionat e abia pe 3 şi orice pas greşit o îndepărtează de primul loc. Cu atenţie, n-ar trebui să aibă totuşi probleme la Famalicao, locul 14 din 18. „2 solist” e cotat la 1,50.

O altă victorie uşoară a oaspeţilor anticipăm în Olanda, la Nijmegen – PSV. Oaspeţii au o sumedenie de accidentaţi, dar tot pornesc din postura favoriţilor. NEC e o echipă prea mică pentru PSV. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,56.

Ultimul joc de pe bilet e derby-ul etapei din Franţa. PSG primeşte vizita lui AS Monaco. Parizienii sunt scăpaţi la 11 puncte în fruntea clasamentului din Ligue 1, cu Rennes pe locul secund. Monegascii sunt abia pe 8, cu 5 puncte mai puţin decât Rennes.Totuşi, în directe, Monaco a reuşit de multe ori să îi pună probleme lui PSG, câştigând jumătate din ultimele 4 directe şi pierzându-le, totuşi, pe celelalte. O să fie meci încins, cu faze la ambele porţi şi, sperăm, şi goluri. GG3+ e cotat la 1,97.

Bilete câștigătoare