Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 12 iunie. Banii vin din Brazilia. 350 de lei din două meciuri de campionat

Biletul zilei din 12 iunie. Cu toţi ochii aţintiţi pe Campionatul European, noi ne-am concentrat atenţia pe celelalte competiţii pentru a vă oferi alternative. În Brazilia, se joacă etapa a treia a campionatului, iar cele două meciuri programate de la ora 01:00 ne pot aduce aproape 350 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Palmeiras, minimum două goluri în fiecare din ultimele 4 directe

Biletul zilei din 12 iunie. Palmeiras primeşte vizita lui Corinthians, într-un duel care se anunţă interesant. Ambele au început cu un eşec, după care au câştigat în runda secundă. S-au mai întâlnit deja de 3 ori în 2021, Palmeiras câştigând de două ori, iar al treilea joc s-a terminat egal. În ultimele 4 directe, Palmeiras a marcat de fiecare dată de cel puţin două ori. „Peste 1,5 goluri Palmeiras” are cota 2,11.

Santos e favorită

Biletul zilei din 12 iunie. Santos – Juventude se dispută în paralel, iar gazdele sunt favorite. Santos are 3 puncte din două meciuri, pe când Juventude a acumulat unul singur. În ultimele 3 meciuri, unul în campionat şi două în Cupă, Santos s-a impus mereu. În schimb, oaspeţii vin după 3 jocuri în care nu au cunoscut gustul victoriei. „1 solist” are cota 1,64.

Biletul zilei din 12 iunie

Bilete câștigătoare