Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 12 mai 2021. Câştigăm 450 de lei cu două meciuri din Serie A

Biletul zilei din 12 mai 2021. În Italia, se joacă antepenultima etapă, iar în partea de sus a clasamentului lupta e cât se poate de încinsă pentru ultimele trei locuri de Champions League, după ce Inter şi-a asigurat titlul. Una dintre Napoli, Atalanta, AC Milan şi Juventus va rata Liga Campionilor, iar noi pariem astăzi pe meciurile a două dintre ele.

AC Milan îşi poate apăra poziţia cu un succes

Biletul zilei din 12 mai 2021. FC Torino – AC Milan se joacă de la 21:45. E un duel cu implicaţii la ambele capete ale clasamentului. FC Torino e pe 15, la 4 puncte peste Benevento, echipă aflată pe loc retrogradabil. În această etapă, Torino îşi poate asigura menţinerea în Serie A, dacă învinge şi Benevento pierde. De partea cealaltă, AC Milan e pe 4. A avut o cădere abruptă de pe 2 până pe 5, dar în runda precedentă a reuşit o victorie cu 3-0 pe terenul lui Juventus şi a revenit în top 4. Acum trebuie să îşi apere poziţia, iar 3 puncte sunt cruciale. „2 solist” are cota 1,87.

Atalanta e favorită, dar ia gol

Biletul zilei din 12 mai 2021. În paralel cu meciul precedent, se joacă Atalanta – Benevento, un meci cu o situaţie similară. Atalanta e la egalitate de puncte cu AC Milan, în timp ce Benevento e într-o situaţie şi mai proastă decât Torino. Atalanta are cel mai bun atac din ligă, cu 84 de reuşite, şi una dintre cele mai mari medii de goluri pe meci, 3,6. În schimb, Benevento a încasat 71 de goluri, doar Crotone şi Parma depăşind-o la acest capitol, şi marchează cu regularitate, chiar dacă nu a mai câştigat de 7 partide. „1 şi ambele marchează” are cota 2,40.

Biletul zilei din 12 mai 2021

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii