Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 13 februarie 2021. Facem bani cu favoritele

Biletul zilei din 13 februarie 2021 e compus din două meciuri din Olanda şi Germania, două partide cu favorite clare, din punctul nostru de vedere. În Bundesliga, Union Berlin primeşte vizita ultimei clasate Schalke de la 19:30, în timp ce, de la 19:45, liderul Ajax merge pe terenul lui Heracles pentru alte 3 puncte în clasamentul Eredivisie.

Schalke, doar 8 puncte în cele 20 de meciuri

Biletul zilei din 13 februarie 2021. Union Berlin ocupă un confortabil loc 9 în Bundesliga, fără mari pretenţii la cupele europene, deşi se află la doar 3 puncte distanţă de Dortmund, puncte pe care le-ar putea obţine chiar astăzi în faţa lui Schalke. Trupa din Gelsenkirchen este deja cu bagajul făcut pentru liga secundă, pentru că în 20 de etape a strâns doar 8 puncte. Ultimul loc, o singură victorie, doar 15 goluri marcate şi cea mai slabă defensivă, 52 de goluri, sunt statisticile lui Schalke. „1 solist” are cota 1,80.

Ajax, cea mai bună din Olanda

Biletul zilei din 13 februarie 2021. Heracles – Ajax se joacă în runda a 22-a, cu oaspeţii pe primul loc, deşi au şi o restanţă. Heracles e într-o formă bună, chiar foarte bună, dacă ne gândim că 35% din totalul punctelor au fost câştigate în ultimele 4 etape. Dar are ghinionul de a întâlni cea mai bună echipă din Olanda, exact atunci când îi mergea jocul. N-ar fi prima dată când produce surpriza, după ce i-a învins pe „lăncieri” la precedentele 3 vizite, dar ne aşteptăm la o dorinţă de revanşă din partea lui Ajax, care nu are un avans suficient faţă de PSV pentru a putea sta fără griji. „2 pauză / 2 final” are cota 1,83.

Biletul zilei din 13 februarie 2021

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare