Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 13 octombrie 2021. Pariem pe tenis pentru proftit

După finalul meciurilor din preliminariile pentru Cupa Mondială, oferta este foarte săracă la fotbal, așa că ne mutăm la Indian Wells, unde ne așteptăm să vedem rezultate ok.

Cota 2.52 pentru Paul

Un meci din care sperăm să facem profit în această zi de miercuri este Paul – Norrie, unde ne așteptăm să vedem o surpriză, Tommy Paul fiind cel pe care mizăm.

Continuăm cu partida dintre Medvedev și Dimitrov, unde ne așteptăm să vedem o victorie clară a primului, la cel puțin cinci game-uri diferență. Cota pentru acest pariu este 1.70.

Ostapenko e favorită

Ne mutăm pe tabloul feminin, unde avem un meci foarte echilibrat între Shelby Rogers și Jelena Ostapenko. A doua jucătoare este într-o formă mai bună, așa că ne așteptăm să se impună. Cota pentru acest pronostic este 1.65.

Nu lipsește de pe bilet nici meciul dintre Victoria Azarenka și Jessica Pegula, unde mergem pe mâna celei din urmă. Cota pentru acest pariu este 1.80.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare