Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 14 decembrie 2021. Meciuri? Doar 5, pentru o cotă de 35

Astăzi, schimbăm puţin strategia şi mizăm pe cote mari. Avem cinci meciuri pe biletul zilei, iar patru dintre ele vin la cote de cel puţin 2. Pariem în Premier League şi în Bundesliga, două dintre campionatele care şi-au propus etapă intermediară.

Premier League, două cote foarte bune

Brentford – Manchester United s-a amânat, aşa cum anticipam, din cauza testelor pozitive de coronavirus în tabăra „diavolilor”, astfel că singurele meciuri ale zilei au rămas Norwich – Aston Villa şi Manchester City Leeds.

Norwich e lanterna roşie şi, deşi a mai adunat puncte în ultimul timp, rămâne principala candidată la retrogradare. Meciul cu Villa este, cum altfel?, unul dificil pentru „canari”, care au marcat doar de 8 ori până acum. Villa nu are cea mai bună defensivă, dar e într-o formă bună. Are trei victorii în ultimele 5 etape, iar pe celelalte două jocuri le-a pierdut la limită cu echipele care conduc în clasament, 1-2 cu Man City şi 0-1 cu Liverpool. Pe Norwich, credem noi, o va bate, iar cota pentru o victorie a lui Villa e 2,40.

Dacă tot vorbeam de liderul City, acesta are meci interesant cu Leeds. Trupa lui Bielsa nu a pierdut în sezonul precedent contra elevilor lui Guardiola, 1-1 acasă şi victorie 2-1 la Manchester. De asemenea, Leeds a făcut o figură frumoasă şi în runda precedentă, deşi a pierdut 2-3 pe terenul lui Chelsea. Golul victoriei a fost marcat de Jorginho în 90+4 de la punctul cu var. Nu ne facem griji că City n-ar marca, dar mizăm şi pe un gol al oaspeţilor. Aşadar GG, iar cota de 2,07 e numai bună.

În Bundesliga, pariem pe goluri

Etapa din Bundesliga începe cu meciul campioanei. Bayern merge la un Stuttgart decimat de accidentări, lucru care face şi mai uşoară misiunea bavarezilor. Oricum, de obicei, le dădeau de la 3 în sus (aşa au făcut-o în ultimii 3 ani), dar acum pare şi mai simplu. Exact pe asta mizăm şi noi, cu „peste 2,5 goluri oaspeţi”, la cotă 1,80. E cea mai mică dintre cotele de pe biletul zilei.

Meci echilibrat se anunţă la Wolfsburg – Koln, două vecine de clasament despărţite de un singur punct. „Lupii” sunt momentan în avantaj, dar trec printr-o formă care nu le dă speranţe. Un singur punct în ultimele 4 etape e foarte puţin pentru Wolfsburg. Întrebarea este dacă îşi vor reveni acum sau se vor scufunda şi mai tare. Cum nici Koln nu e cea mai constantă, alegem să nu dăm răspunsul la întrebarea respectivă şi mizăm pe goluri. Mai exact, pe GG3+, la cotă 2,05.

Închidem cu Mainz – Hertha, un duel care ar trebui să se termine în favoarea gazdelor, în mod normal. Însă, ni se pare mai sigur să mizăm pe faptul că nu vor marca ambele formaţii. Mai exact, ne aşteptăm ca Hertha să nu înscrie, daca NGG ne acoperă şi în cazul unei surprize majore. Mainzul are cea mai bună defensivă pe teren propriu, doar 5 goluri încasate. Hertha e slabă afară, golaveraj 8-22. Nu e de mirare că nu refuzăm un 1,92 pentru NGG.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare