Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 14 martie 2021. Câştig de 333 de lei cu două GG-uri

Biletul zilei din 14 martie 2021. Două dintre cele mai puternice campionate ale lumii ne pot aduce peste 300 de lei din două partide de top. În Anglia, avem Manchester United – West Ham, de la 21:15, în timp ce Spania găzduieşte derby-ul oraşului Sevilla, între FC şi Betis, de la 22:00. Mizăm pe acelaşi pronostic pentru o cotă totală de 3,34.

Duel de Liga Campionilor

Biletul zilei din 14 martie 2021. Manchester United şi West Ham sunt două echipe aflate în lupta pentru locurile de Liga Campionilor. Gazdele, locul secund, sunt la 17 puncte de liderul Manchester City (care are şi două meciuri în plus) şi trebuie să fie atente la plutonul urmăritor. De partea cealaltă, West Ham are un sezon foarte bun şi e a cincea cu 48 de puncte. În faţa ei, Chelsea are 51 de puncte, dar şi două meciuri mai mult, ceea ce înseamnă că West Ham poate urca pe 4, loc de Champions. Pe Old Trafford n-a mai câştigat din 2007, dar a înscris în 7 din ultimele 10 vizite. „Ambele marchează” are cota 1,78.

Derby-ul Sevillei

Biletul zilei din 14 martie 2021. FC Sevilla – Betis Sevilla este derby-ul oraşului şi, poate, cel mai aşteptat duel din Andaluzia. În ultimii ani, FC a avut mereu clasări superioare rivalei locale. La fel se întâmplă şi în acest sezon, cu gazdele pe 4 şi oaspeţii pe 6, la 6 puncte distanţă (şi cu un meci mai mult). În tur, s-a terminat 1-1, singurul egal în ultimele 5 directe. Dar, în 6 din precedentele 8 confruntări, s-a înscris în amândouă porţile. „Ambele marchează” are cota 1,88.

Biletul zilei din 14 martie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii