Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 14 noiembrie 2021. Zi decisivă în preliminariile CM 2022 şi încasări de peste 2.000 de lei

Spania are nevoie de un punct cu Suedia pentru a se califica la Mondial
Spania are nevoie de un punct cu Suedia pentru a se califica la Mondial

Astăzi, se stabileşte clasamentul final în patru grupe din preliminariile CM 2022. Noi am ales 7 partide din grupele A, B şi J, cea a României, pentru un câştig potenţial de peste 2.000 de lei. Avem solişti şi pronosticuri pe goluri, toate cotate între 1,44 şi 2,06. Cea mai mare cotă e chiar la partida „tricolorilor”, 2,06.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

România, la baraj sau la televizor?

Grupa J şi-a stabilit deja câştigătoarea, Germania, dar lupta pentru locul secund se dă la distanţă între România şi Macedonia de Nord. „Tricolorii” şi-au dat cu stângul în dreptul contra Islandei, 0-0, şi acum stau chiar la mâna… Islandei. Avem nevoie ca nordicii să nu piardă la Skopje… Gazdele sunt favorite la toate casele de pariuri, dar noi anticipăm că nu vor avea viaţă atât de uşoară. Aşteptăm un gol al Islandei, iar cota e bună, 1,77.

Că tot vorbeam de România, ai noştri au nevoie de 3 puncte în Liechtenstein. Teoretic, misiune uşoară, dar ne-au demonstrat de atâtea ori că partidele accesibile se transformă în unele grele şi foarte grele. Nu spunem că „tricolorii” nu vor învinge, dar nu va fi un meci prea spectaculos. Noi am mizat pe „2 şi sub 3,5 goluri”, la cotă 2,06.

Ultimul joc al grupei, doar pentru palmares e cel dintre Armenia şi Germania. Hansi Flick pe banca nemţilor a arătat că nu menajează pe nimeni. 6-0 cu Armenia, 4-0 în Islanda, 2-1 cu România, 4-0 cu Macedonia de Nord şi… 9-0 cu Liechtenstein au fost ultimele 5 meciuri ale nemţilor. Minim trei goluri în poarta Armeniei, la Erevan de data aceasta, au şanse mari să apară, iar cota e bună: 1,61.

Spania – Suedia, decisivul grupei B

Spania şi Suedia conduc grupa B cu 16, respectiv 15, puncte. Nordicii au pierdut surprinzător în Georgia (0-2) şi au pierdut primul loc înainte ultimei runde. Asta înseamnă că egalul nu le mai este suficient. La Stockholm, au reuşit să îi învingă pe iberici cu 2-1, revenind de la 0-1, dar pe teren spaniol, în joc decisiv, va fi mult mai greu. Toate datele indică faptul că Spania va câştiga, iar noi am mizat pe acest rezultat, cotat la 1,44.

În celălalt meci al grupei, Grecia primeşte vizita kosovarilor. Elenii păstrau şanse măcar de baraj până în urmă cu două partide. Au întâlnit Spania şi Suedia, au pierdut de fiecare dată la limită şi vor termina pe locul 3 orice s-ar întâmpla. Kosovo e ultima în grupă şi ar trebui să învingă la 4 goluri diferenţa să poată urca în clasament, dar un asemenea rezultat ţine de ficţiune, nu de fotbal. Mai degrabă, grecii se vor impune (cotă 1,75) într-un miniderby local.

Serbia – Portugalia, una la Mondial, cealaltă la baraj

17-17 la puncte între Portugalia şi Serbia. Lusitanii şi-au permis chiar o remiză 0-0 în Irlanda şi au rămas pe primul loc cu ajutorul golaverajului. La Lisabona, sârbii au nevoie de victorie, altfel joacă baraj. Ne aşteptăm să atace, iar portughezii să lovescă pe contre. Au jucători pentru asta, în frunte cu CR7. Un contraatac sau două bune şi 3 puncte rămân în Portugalia (cotă 1,58).

Ultimul meci al grupei şi de pe biletul zilei este Luxemburg – Irlanda. Insularii au avut o campanie dezastruoasă, mai ales în prima parte, când au pierdut primele 3 meciuri. În următoarele 4, adică în ultimele 4, au evitat înfrângerea, dar au câştigat o singură dată. Irlanda are 6 puncte, e la trei în spatele Luxemburgului, dar o victorie poate răsturna clasamentul, iar Irlanda poate salva aparenţele în chiar ultimul meci. Pe de altă parte, luxemburghezii au evoluat foarte bine până acum, inclusiv un 1-0 în Irlanda. Nu ne-ar mira deloc să marcheze ambele formaţii, chiar dacă e cota 2,03.

Bilete câștigătoare