Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 15 decembrie 2020. Ne dublăm banii cu două super ponturi

Biletul zilei din 15 decembrie 2020. Ne dublăm banii cu două super ponturi. Acestea sunt de la meciurile Beneveto – Lazio și Anderlecht – Oostende.

Biletul zilei din 15 decembrie 2020

  • Beneveto are un parcurs bun în Serie A și se află pe locul 11 după 11 meciuri jucate. Gazdele au pierdut o singură dată în ultimele patru partide, iar distanța până la primul loc de sub linia roșie este de cinci puncte. De cealaltă parte, Lazio a pierdut lamentabil în ultima rundă, după ce s-a calificat în optimile Champions League. În acest moment, oaspeții se află abia pe poziția a noua, cu doar 17 puncte adunate.

Ne dublăm banii cu două super ponturi

  • Anderlecht se află pe locul șanse în campionat, are 26 de puncte după 16 runde și nu a pierdut în ultimele trei meciuri, înregistrând o victorie și două egaluri. De partea cealaltă, Oostende are 22 de puncte, se clasează pe poziția a noua și vine după două victorii la rând. În ultimul duel direct, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 2-2.
Biletul zilei din 15 decembrie 2020. Ne dublăm banii cu două super ponturi

Biletul zilei din 15 decembrie 2020. Ne dublăm banii cu două super ponturi

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii