Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 15 decembrie 2021. Şapte meciuri care se joacă simultan, pentru o cotă totală de 35

Haaland, principala ameninţare pentru Furth
Haaland, principala ameninţare pentru Furth

O nouă zi, o nouă şansă de câştig. „Tema” biletului de azi e ora de start, mai exact 21:30. Trei meciuri engleze, patru din Bundesliga şi o cotă totală de 35, 87, pentru un câştig frumos de aproape 1.800 de lei.

Bundesliga e cu goluri multe, de obicei

Leipzig merge la Augsburg în încercarea de a se apropia de locurile fruntaşe. „Taurii roşii” sunt abia pe 9, dar la 5 puncte de top 4. Augsburg simte vânt rece de Zweite, dar îi va fi greu să facă faţă. 2-ul e cotat la 1,52.

Dortmund are şi ea meci simplu. Teoretic, cel mai simplu, contra codaşei Furth, care a reuşit prima victorie în runda precedentă, cu Union Berlin. 3 din cele patru puncte strânse până acum. Borussia e din altă ligă, totuşi, şi ne aşteptăm să înscrie de cel puţin 3 ori în poarta oaspeţilor (cotă 1,50).

Derby, după locurile de clasament, e între Leverkusen şi Hoffenheim, adică formaţiile de pe 3 şi 4. Sunt două echipe ofensive, iar spectacolul ar trebui să fie la el acasă. GG3+, la 1,82, merită jucat.

GG simplu avem la Union – Freiburg. Apropiate în clasamentul, locurile 7 şi 5, despărţite de două puncte, cele două ar putea foarte uşor să încheie la egalitate meciul direct. Pe de altă parte, o singură fază poate înclina balanţa către una dintre ele. GG-ul ni se pare alegerea cea mai inspirată, la cotă 1,91.

Premier League, fără granzi

În Anglia, avem trei meciuri în care cea mai bine clasată echipă e abia pe locul 10. Aşadar, niciunul dintre granzi şi meciuri destul de echilibrate. Brighton – Wolves, despărţite de un punct, sunt liniştite la mijloc de Premier League, locurile 12 şi 10, cu gazdele având un meci în minus. Niciuna nu câştigă de cel puţin 4 etape, moralul e destul de afectat. Se închid destul de bine şi dau meciuri cu puţine goluri. Am putea merge pe un „under”, dar PSF X, la 1,53, ni se pare că ar avea mai multe şanse.

Burnley – Watford e un meci extrem de important la retrogradare, pe locurile 18 şi 17. Oaspeţii au patru înfrângeri la rând, dar cu echipe ca Leicester, Chelsea şi City, plus Brentford. Burnley are 4 remize şi un eşec în ultimele 5, dar cu adversari mai accesibili. Singurul rezultat bun a fost un 1-1 cu Chelsea. Ne aşteptăm ca Watford să ia ceva din acest meci, iar X2 are cota 1,72.

Închidem cu Palace – Southampton, în care mizăm pe gazde. Şi la casele de pariuri cota pentru 1 solist e în scădere continuă. Nu riscăm un semn simplu şi mizăm pe PSF 1, cu şanse mult mai mari, la cotă 1,72.

 

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare