Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 15 iulie 2020. 350 de lei profit din Serie A

Biletul zilei din 15 iulie 2020. Astăzi, biletul zilei vine din Italia, din etapa cu numărul 33. Avem două partide de la 22:45 care ne-au atras atenţia şi vi le propunem pentru un profit de 350 de lei.

Se anunţă goluri

Biletul zilei din 15 iulie 2020. Udinese – Lazio aduce faţă în faţă două echipe cu obiective diferite. Lazio e pe patru şi a pierdut orice şansă la titlu. Dar e foarte greu să-şi piardă şi locul de Liga Campionilor. Aşa că, de trei etape pierde pe linie. Udinese e pe 15, la 6 puncte peste primul loc ce duce în Serie B. A strâns 7 puncte în precedentele 4 etape, marcând de fiecare dată. „Ambele înscriu” are cota 1,70.

Lecce se poate salva

Biletul zilei din 15 iulie 2020. Lecce – Fiorentina e un meci foarte interesant. Lecce are nevoie să treacă de o singură echipă şi se salvează. După ce a încasat 25 de goluri în 6 înfrângeri consecutive, Lecce dă semne de revenire. În precedentele 2 etape a bătut-o pe Lazio şi a făcut egal la Cagliari. 3 puncte azi ar fi aur. Fiorentina nu e în cea mai bună formă. Are o singură victorie în ultimele 5 jocuri, dar nu a pierdut în precedentele 3. Atacul nu a mers, fiind mai slab chiar decât cel al lui Lecce. Acum e pe 13, în relativă siguranţă. „PSF 1” are cota 2,68.

Biletul zilei din 15 iulie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii