Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 15 iunie 2020. Două meciuri pentru o cotă imensă!

Pontul Zilei din 5 februarie 2020. Cu o victorie în această seară, Lazio se apropie la doar două puncte de Juventus, un lucru puțin scontat la startul campionatului. Verona, una dintre echipele decente din Serie A, de care nu poți trece foarte ușor. Milan a simțit acest lucru pe propria piele, chiar în ultima etapă de campionat.

Biletul Zilei din 15 iunie 2020

  • Primul meci de pe bilet le pune față în față pe Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș, unde avem parte de o partidă strânsă, în care suntem de părere că vor marca ambele formații. Din acest motiv, pronosticul nostru este GG.

Două meciuri pentru o cotă imensă!

  • Al doilea meci le pune față în față pe Levante și Sevilla, unde mergem pe mâna Sevillei, care a făcut un meci foarte bun joi, când s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Betis.
  • Împreună, cele două partide oferă o cotă totală de 3.38.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii