Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 15 mai 2021. Facem bani şi în campionatele din plan secund

Biletul zilei din 15 mai 2021. Ne apropiem de finalul sezonului, iar fiecare punct contează, mai ales pentru formaţiile aflate în lupta pentru evitarea retrogradării şi pentru cele care au aspiraţii europene. Vă propunem un bilet cu două meciuri şi câştig potenţial de 315 lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Sion trage tare să se salveze

Biletul zilei din 15 mai 2021. Lugano – Sion se joacă în penultima etapă din Elveţia, de la 21:30. Sion e ultima în clasament, dar salvarea e la 3 puncte, iar locul de baraj la două. Un succes ar fi de aur, iar în ultimal vreme Sion chiar a început să adune puncte. De 3 etape nu a pierdut şi s-a apropiat de Vaduz şi St. Gallen, formaţiile de deasupra ei. De partea cealaltă, Lugano e sigură de salvare, iar asta s-a cam văzut în ultimele evoluţii. Are patru eşecuri la rând, toate la zero. „X2” are cota 1,61.

Duelul echipelor neînvinse în plaz+off

Biletul zilei din 15 mai 2021. În Belgia, se joacă play-off-ul. Patru echipe în lupta pentru titlu şi pentru cupele europene, iar două dintre ele, Anderlecht şi Genk, se întâlnesc de la 21:45. Sunt cele două care nu au pierdut până acum. Anderlecht are 3 din 3 remize, toate cu goluri marcate, în timp ce Genk e cea mai bună din play-off, cu 7 puncte, două victorii şi remiza din turul cu adversara de azi (1-1). Genk e singura echipă care a bifat victorie în play-off. Ultimele 3 directe între Anderlecht şi Genk au fost GG, două dintre ele şi de „over”. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,96.

Biletul zilei din 15 mai 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii