Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 16 iunie 2020. Profit uriaș din Bundesliga 2

Biletul Zilei din 16 iunie 2020. Profit uriaș din Bundesliga 2, unde pariem pe cele trei meciuri de astăzi: Furth – Heidenheim, Hamburger SV – Osnabruck și Wehen – Nurnberg. Toate sunt programate de la ora 19:30.  


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul Zilei din 16 iunie 2020

  • Primul meci de pe bilet le pune față în față pe Furth și Heidenheim, unde ne așteptăm la o partidă strânsă, cu peste 2,5 goluri. Și cu ambele marchează. Acesta este pariul nostru.
  • Al doilea meci se dispută între Hamburger SV și Osnabruck, unde gazdele sunt mari favorite. Gazdele se află pe locul secund, care duce direct în Bundesliga, cu trei etape înainte de final. Ne așteptăm să conducă încă de la pauză.

Profit uriaș din Bundesliga 2

  • Am ajuns și la ultima partida, cea dintre Wehen – Nurnberg, două echipe care încă mai au șanse să se salveze de la retrogradare. Așadar, ne așteptăm la un duel de care pe care, cu peste 2,5 goluri și ambele marchează.
Biletul Zilei din 16 iunie 2020. Profit uriaș din Bundesliga 2

Biletul Zilei din 16 iunie 2020. Profit uriaș din Bundesliga 2

+ posts

Promotii