Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 16 octombrie 2021. Facem 3500 lei cu 6 meciuri

Sâmbătă ne întoarcem la meciurile din campionatele preferate și sperăm să facem profit cu un bilet mai mult decât atractiv.

Se înscrie puțin în România

Deschidem biletul cu partida dintre ACS Sepsi și FC Voluntari, un duel din Liga 1 care se anunță foarte echilibrat, mai ales că nici condițiile de afară nu vor ajuta. Nu credem că vom avea parte de foarte multe goluri, așa că pariem pe sub 2,5 reușite la cota 1.52.

Continuăm cu meciul din liga secundă dintre CSA Steaua București și Astra Giurgiu, unde ne așteptăm să vedem maximum două goluri înscrise, la cota 1.75.

Cote mari din Premier League

Ne mutăm în Anglia, unde ne așteptăm să vedem echilibru în duelul dintre Norwich și Brighton. Riscăm cu un pariu curajos pe X, cota pentru acest pronostic fiind 3.20!

Nu lipsește de pe bilet nici duelul dintre Brentford și Chelsea, unde londonezii sunt cotați cu 1.60 să plece cu toate cele trei puncte din această deplasare.

Dacă punem toate meciurile pe același bilet strângem o cotă totală de 34.43.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare