Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 17 august 2020. Ne dublăm banii cu 3 ponturi din Norvegia

Biletul Zilei din 17 august 2020. Ne dublăm banii cu 3 ponturi din Norvegia. . Meciurile pe care le-am ales sunt Lillestrom – Raufoss, Jerv – Tromso, Sogndal IL – Ranheim, programate de la ora 19:00.

Biletul Zilei din 17 august 2020

  • Biletul zilei din 17 august 2020 este compus din 3 meciuri din a doua ligă norvegiană. Primul duel este cel dintre Lillestrom şi Raufoss, unde merge pe 1 solist. Cu toate că nu stă foarte bine în clasament, echipa gazdă este mai valoroasă şi pe acest atuu mergem şi noi.
  • A doua partidă de pe biletul de astăzi este cea care le pune faţă în faţă pe Jerv şi Tromso. Oaspeţii conduc în clasament şi ne aşteptăm să se impună şi de această dată. Sau măcar să facă un egal. Echipa oaspete este principala favorită la promovare.

 4 meciuri pentru Biletul de cotă 10

  • Am ajuns şi la ultimul meci de pe biletul zilei din 17 august 2020. Acesta este Sogndal IL – Ranheim, la care parim tot o dublă. De această dată am ales 12.
  • Tichetul de azi are o cotă totală de 2,19 şi un pontenţial câştig de 313 lei.
Biletul Zilei din 17 august 2020. Ne dublăm banii cu 3 ponturi din Norvegia

Biletul Zilei din 17 august 2020. Ne dublăm banii cu 3 ponturi din Norvegia

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate