Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 17 august 2021. Super pariu la Dortmund – Bayern

Biletul zilei din 17 august 2021. Super pariu la Dortmund – Bayern! Supercupa Germaniei este programată să se joace de la ora 21:30. Pe acest tichet mai avem încă un duel, Throttur R. (F) – Stjarnan (F), din liga feminiă de fotbal a Islandei.

Biletul zilei din 17 august 2021. Super pariu la Dortmund – Bayern

Primul meci de pe biletul zilei de astăzi este super duelul din Supercupa Germaniei dintre Dortmund și Bayern. Duelul se anunță unul spectaculos, așa cum au fost ultimele trei meciuri directe dintre cele două echipe, cu toate că bavarezii au avut un start ratat de campionat. În deplasarea de la Gladbach, Bayern a obținut un singur punct, deși a dominat total pe parcusul celor 90 de minute. De partea cealaltă, Dortmund poate să profite de faptul că adversara sa nu se regăsește încă și să dea lovitura, mai ales că în prima etapă a demostrat o forță ofensivă incredibilă și s-a impus cu 5-2 contra lui Frankfurt.

Biletul zilei din 17 august 2021. Super pariu la Dortmund – Bayern

Ultimul duel de pe biletul zilei de astăzi, 17 august 2021, este unul de fotbal feminin și le pune față în față pe Throttur R. (F) – Stjarnan (F). Cele două echipe sunt despărțite de un singur punct în clasament și se află în acest moment pe locurile trei și patru. În ultimele două meciuri directe s-au marcat șase, respectiv, 10 goluri și mă aștept ca și de această dată să avem cel puțin peste 2,5.

Biletul zilei din 17 august 2021. Super pariu la Dortmund - Bayern

Biletul zilei din 17 august 2021. Super pariu la Dortmund – Bayern

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate