Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 17 iunie 2020. Două super ponturi ne aduc profit

Biletul Zilei din 17 iunie 2020. Două super ponturi ne aduc profit. Mizăm cu încredere pe derby-ul etapei din Cehia, Sparta Praga – FC Viktoria Plzen. și pe unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri din Germania, RB Leipzig – Fortuna Dusseldorf.

Biletul Zilei din 17 iunie 2020

  • Primul meci de pe biletul zilei din 16 iunie 2020 le pune față în față pe Sparta Praga și Plzen. Partida se joacă în cadrul semifinalelor Cupei Cehiei și chiar dacă echipele trec prin situații difereite, orice rezultat este posibil. Pentru siguranța biletului mizăm pe un GG.

Două super ponturi ne aduc profit

  • Ultimul meci de pe bilet este cel dintre RB Leipzig și Fortuna Dusseldorf. Echipa gazdă încă mai speră la ocuparea locului secund la finalul campionatului, de care o desparte patru puncte. De partea cealaltă, echipa oaspete are nevoie de puncte ca de aer, se află pe primul loc din zona roșie, la doar trei puncte de prima poziție care se salvează.
Biletul Zilei din 17 iunie 2020. Două super ponturi ne aduc profit

Biletul Zilei din 17 iunie 2020. Două super ponturi ne aduc profit

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii