Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 17 mai 2021. Lupta pentru Premier League ne triplează banii

Biletul zilei din 17 mai 2021. Se ştiu formaţiile care retrogradează din Premier League. Se cunosc şi două dintre cele care le vor lua locul, dar numele ultimeia va fi stabilit după un play-off de promovare la nivelul ligii secunde. Semifinalele, Bournemouth – Brentford şi Barnsley – Swansea, se află la prima manşă şi se joacă în seara aceasta. Mizăm pe ele, la o cotă de 3,06.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Brentford s-a impus tur-retur în sezonul regular

Biletul zilei din 17 mai 2021. Bournemouth – Brentford se joacă de la 20:00. Cele două au terminat sezonul regular la poli opuşi în materie de formă. Brentford şi-a câştigat ultimele 4 meciuri şi a terminat pe 3. Mai mult, în cele mai recente 15 partide, a pierdut o singură dată. Bournemouth, în schimb, a cedat de fiecare dată în ultimele 3 etape şi a terminat pe 6, dar n-a avut emoţii pentru locul din play-off. În sezonul regular, Brentford a câştigat ambele directe, 2-1 acasă şi 1-0 în deplasare. În vederea returului, are nevoie de un rezultat bun, iar un gol înscris ar ajuta foarte mult. În ciuda formei recente, Bournemouth rămâne o echipă solidă, care are o singură absenţă, pe Lewis Cook. „Ambele marchează” are cota 1,82.

Swansea, fără înfrângere în directele recente

Biletul zilei din 17 mai 2021. Barnsley – Swansea, de la 22:15, este cea de-a doua semifinală. Favorita bookmakerilor în această partidă este echipa gazdă, dar directele din sezonul regular au mers ambele către Swansea, care s-a impus în ambele partide cu scorul de 2-0. De altfel, în ultimele două sezoane, cele mai recente în care Barnsley şi Swansea au fost în aceeaşi divizie, gazdele de azi nu au câştigat niciodată, în ediţia 2019-2020 remizând 1-1 acasă şi 0-0 afară. „X2” are cota 1,68.

Biletul zilei din 17 mai 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii