Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 17 octombrie 2020. Câştig de 333 de lei din două derby-uri

Biletul zilei din 17 octombrie 2020. Meciurile de Liga Naţiunilor s-au terminat în urmă cu două zile şi revenim la întrecerile interne. Am selectat două derby-uri care sunt programate în această seară şi aşteptăm un câştig de 333 de lei.

Duel pe podium în Belgia

Biletul zilei din 17 octombrie 2020. De la 21:45, Standard Liege – Club Brugge se joacă în etapa a noua din Belgia. Cele două sunt vecine de clasament, pe podium. Gazdele, nu au pierdut pe teren propriu, dar nu au întâlnit un adversar de talia lui Brugge. Oaspeţii, care au cel mai bun atac din campionat, vin după 5 victorii consecutive. De precizat, cele două înfrângeri din acest sezon au venit pe teren propriu. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,80.

Derby în Portugalia

Biletul zilei din 17 octombrie 2020. De la 22:30, începe Sporting – FC Porto, în runda 4 din Portugalia. Oaspeţii au câştigat ultimele 3 directe şi nu au mai pierdut în campionat în faţa lui Sporting din 2016. Totuşi, gazdele au început bine sezonul, cu maximum de puncte până acum. Partida se anunţă echilibrată şi nu e exclus să se încheie remiză. Sporting nu a pierdut de două ori consecutiv cu FC Porto „acasă”, iar la ultima vizită „dragonii” au câştigat cu 2-1. „Ambele marchează” are cota 1,85.

Biletul zilei din 17 octombrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare