Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 17 octombrie 2021. Patru meciuri și profit de 1600 lei!

Ieri a fost o zi interesantă, cu rezultate bune, așa că astăzi forțăm cotele pentru a termina săptămâna pe plus. Am ales patru meciuri din care sperăm să facem profit în această zi de duminică.

Spurs dublează banii

Deschidem biletul cu partida dintre Newcastle și Tottenham, unde ne așteptăm să vedem o victorie a oaspeților, care sunt destul de groggy în acest debut de sezon. Newcastle încă așteaptă investițiile de la arabii care au cumpărat clubul, dar până atunci diferența de valoare dintre cele două echipe este imensă. Forțăm un 2 solist la cota 2.20.

Tot din Premier League este și al doilea meci de pe bilet, Everton – West Ham. Două echipe în formă, de la care ne așteptăm să vedem rezultate bune, așa că pariem cu încredere pe X, la o cotă imensă, 3.30.

Marseille e favorită

Continuăm cu partida dintre Marseille și Lorient, unde ne așteptăm să vedem un succes fără emoții al gazdelor, care visează în acest sezon la titlu.

Închidem biletul cu partida dintre Rapid București și CFR Cluj, unde cel mai probabil vom vedea minimum două goluri înscrise, la cota 1.50.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare